Bourgondische Planken

Bourgondische Planken Bestel je bij bourgondische planken
Verse stokboord bestellen Enschede
Visplank bestellen bij bourgondische planken

Bourgondische Planken

Je wilt een bourgondische planken bestellen? Bourgondische Planken Enschede is een catering bedrijf met als achtergrond 30 jaar restaurant ervaring. We zijn gecertificeerd HACCP/ SVH en werken volgens de richtlijnen van de RIVM. Wij maken de heerlijkste bourgondische planken bestaande uit diverse streekproducten. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een heerlijke borrelbox.

Borrelbox van Bourgondische planken

Borrelbox

Een Bourgondische Borrelbox is een beleving voor gezellige avonden met vrienden of familie.

Doordat veel van onze producten afkomstig zijn uit Italië en Spanje haal je met een borrelbox van Bourgondische Planken Enschede een stukje vakantie in eigen huis. Naast onze heerlijke Spaanse hammen hebben wij ook heerlijke homemade Bruschetta’s. Een gezellige Borrelbox bij je medewerkers of vrienden tijdens een pub quiz laten bezorgen regel je eenvoudig op bourgondischeplanken.nl . Verras de ontvanger met een overheerlijk Borrel box en geniet tijdens een online borrel samen van de lekkernijen. Elke Borrelbox word fraai verpakt en aan huis door ons bezorgd of u kunt deze afhalen bij onze pick up.

Onze catering organisatie verzorgt exclusieve unieke restaurant-waardige versbereide borrelplanken maar ook versbereide Borrelboxen voor bedrijven en particulierenof gewoon voor een vriend of vriendin met daarnaast optioneel bij te bestellen wijnpakketten voor het complete plaatje ook nog eens aan huis bezorgd.

De kracht van deze heerlijke Bourgondische Planken vol lekkernijen is de exclusieve ‘gezellige’ opmaak, de prijs/kwaliteit verhouding en de persoonlijke service die u van ons krijgt. Onze versbereide Borrelplanken zijn een lust voor het oog, kwalitatief hoogwaardig, toegankelijk voor iedereen en zijn altijd inclusief versgebakken brood.

Bourgondische Planken is hiermee het adres voor de mooiste en lekkerste bourgondische planken van Enschede.

Wij bezorgen gezelligheid & borrelplanken aan huis!

Wijn proeverij

Een Bourgondische Borrelplank (met eventueel een High Wine) is een extra beleving voor gezellige avonden met vrienden of familie.

Doordat veel van onze producten afkomstig zijn uit Italië en Spanje haal je met een borrelplank van Bourgondische Planken Enschede een stukje vakantie in eigen huis. Omdat wij zelf Bourgondiërs zijn en veel interesse hebben in goede wijnen, kunnen wij zorgvuldig geselecteerde Wijnpakketten leveren voor de startende wijnontdekker of zelfs gevorderde wijnkenner, geheel afgestemd op onze Bourgondische Borrelplanken. Naast onze heerlijke Spaanse hammen hebben wij ook heerlijke homemade Bruschetta’s, die perfect aansluiten op onze borrelplanken en onze zomerwijn pakketten (18+).

Voel je gast in eigen huis!

Voeg je koptekst hier toe