Kan ik annuleren?

U kunt tot 96 uur van de geplande datum, kosteloos de bestelling annuleren of verzetten.

Bij annulering binnen 48 uur van de geplande datum worden er 50% kosten in rekening gebracht.

Bij annulering binnen 24 uur (en er is speciaal voor u ingekocht) worden er 100% kosten in rekening gebracht.

Waarom kan ik niet bestellen?

U kunt bestellen zolang de voorraad strekt of tot uiterlijk 24 uur van tevoren kunt een plank bestellen via de website. U dient contact op te nemen via de whatsapp als u last-minute wil bestellen, wij kijken dan of wij nog genoeg verse producten hebben om u verder te kunnen helpen.

Tijdens de feestdagen is bestellen via de website uitgesloten. Bestellingen via de website zijn afgeblokt en kunnen dan alleen via de WhatsApp (0650501356) worden geplaatst en afgehaald bij ons Pick-up point Enschede.

LET OP !!

Als u niet kunt bestellen voor bezorging dan woont u te verder dan 20 km, u kunt de bestelling dan altijd zelf afhalen bij ons Pick-up point. Bezorging is ook dan mogelijk maar we rekenen gemiddeld 1 euro per km na het leveringsbied en u dient de plank zelf te retourneren.

Zondag werken wij met het pick-up point afhalen dient dan te gebeuren tussen 12.00/12.30 uur.

Wij maken een uitzondering voor de grotere orders boven de 20 personen deze kunnen evt. worden bezorgd ook op zondag in overleg in de ochtend en voormiddag.

Hoe kan ik bestellen en betalen?

U kunt via onze webshop bestellen, bezorgdatum inplannen, aangeven of u de plank zelf haalt of terugbrengt of beiden en dan betalen via iDEAL. Ook kunt u via de WhatsApp bestellen en betalen via een Tikkie. De betaling is altijd vooraf, de bestelling wordt na de betaling in behandeling genomen. Betaling = Bevestiging

Tijdens de drukke feestdagen is bestellen via de website uitgesloten. Bestellingen kunnen dan alleen via de WhatsApp (0650501356) worden geplaatst en dienen afgehaald bij ons Pick-up point te Enschede.

Hebben jullie een pick-up point?

Ja, sinds kort hebben wij een pick-up point! Het is mogelijk om je planken af te halen en te retourneren aan de Haaksbergerstraat 312 te Enschede. Je bent tijdens de volgende tijden welkom. 

(Tijdens de corona Lock down alleen op afspraak.)

Maandag14:00 – 17:00 uur
Dinsdag10:00 – 17:00 uur
Woensdag10:00 – 17:00 uur
Donderdag10:00 – 17:00 uur
Vrijdag10:00 – 17:00 uur
Zaterdag10:00 – 16:00 uur
Pick-up point openingstijden.

Wat zijn de breng- en ophaaltijden van de planken?

Als er besteld is voor de avond, leveren wij uw borrelplank van maandag t/m vrijdag tussen 16:00 en 19:00 uur.

Indien er een besteld is voor overdag, dan kunt u deze afhalen op afgesproken tijd bij ons Pick-up point tussen 14.00/ 17.00 uur .

Zaterdag en zondag werken wij zoveel mogelijk met ons pick-up point.

Zaterdags is de pick-up geopend van 12.00 en 16.00 uur (u kunt de plank op afgesproken tijd afhalen.)

Zondags openen wij de pick-up alleen voor het afhalen van de planken tussen 12.00 en 12.30 uur. U dient dus tijdig bij de Pick-up te zijn, de pick-up sluit om 12.30.(wij werken zondag tot 13.00)

Maandag tot en met donderdag uitsluitend in overleg

De planken en toebehoren dienen schoon en vrij van etenswaren te zijn en dienen binnen 3 werkdagen geretourneerd te worden bij ons pick-up point aan de Haaksbergerstraat 312 Enschede. U dient het inventarisatie formulier bij te voegen voor het terugkrijgen van de borg.

BEZORGEN

Wij rekenen 7.50 per rit tot 15 kilometer buiten Enschede, buiten het leverings gebied rekenen wij 1 euro per extra kilometer vanaf einde bezorggebied per heen- of terug rit.

Bezorgen maandag tot en met donderdag tussen 18:00 en 19:00

Bezorgen vrijdag en zaterdag tussen tussen 16:00 en 19:00

Bezorgen zondag tussen 13:00 en 14:00

Wij bezorgen gratis in Enschede u dient de plank weer in te leveren bij ons pick up point. Het ophalen van uw plank kan tegen meerprijs van 5 euro .(ophalen van de planken maandags tussen 16.00/ 19.00)

Alles kan in goed overleg, speciale wensen? neemt u even contact met ons op, en wij kijken of we u tegemoet kunnen komen.

Is er een winkelverkooppunt?

Er is geen winkelverkooppunt. Wij hebben wel een pick-up point.

Bourgondische planken is een opstartend bedrijf, er is geen winkelvestiging, wij werken vanuit een professionele keuken, er is dan ook geen verkooppunt. Bij bestelling van een Bourgondische Plank wordt deze aan huis geleverd of u kunt deze ophalen op ons pick-up point aan de Haaksbergerstraat 312 in Enschede.

U dient de plank zelf te retourneren binnen 3 werkdagen. Wij kunnen uw plank ook weer ophalen, dit gebeurt in overleg en tegen meerprijs.

Is de bezorging gratis?

Nee, binnen een straal van 7,5 km van onze pick-up in de gemeente Enschede worden de planken voor 2,50 gebracht aan huis ! Hierbuiten wordt er een onkosten/reiskostenvergoeding van 7,50 euro per rit gevraagd tot 15 km. Deze reiskostenvergoeding wordt voor u berekend bij de afronding van uw bestelling.

U dient de planken zelf te retourneren naar de pick-up. Wij kunnen de planken ook weer voor u ophalen maar berekenen hiervoor een onkosten vergoeding van 7,50 euro binnen Enschede. Klikt u de opties aan in het afreken menu.

Kunt u niet kiezen voor bezorging?

Dan valt u buiten het bezorg gebied en kunt u de bestelling afhalen op ons pick-up point (bezorging is in overleg mogelijk echter word er dan1 euro per km gerekend per heen-of terug rit).

U kunt via whatsapp (0650501356) contact op nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Partyplanken voor feesten en partijen worden zowel binnen als buiten de gemeente Enschede gratis geleverd.

Zijn er glutenvrije opties?

Wij proberen zoveel mogelijk glutenvrij te werken, helaas is het niet mogelijk geheel glutenvrij te werken door alle verschillende producten op een plank. Er zullen geen graanproducten zoals bijvoorbeeld toast en brood op de plank liggen. Deze worden ernaast geserveerd met uitzondering van de cozy plank.

Wordt er gebruik gemaakt van eerlijke producten?

Er wordt zoveel mogelijk met biologische natuur producten zonder conservering gewerkt, hiernaast gebruiken we geen plastic maar herbruikbare materialen zo proberen wij milieuvriendelijk te werken.