Zijn er glutenvrije opties?

Wij proberen zoveel mogelijk glutenvrij te werken, helaas is het niet mogelijk geheel glutenvrij te werken door alle verschillende producten op een plank. Er zullen geen graanproducten zoals bijvoorbeeld toast en brood op de plank liggen. Deze worden ernaast geserveerd met uitzondering van de cozy plank.

Wordt er gebruik gemaakt van eerlijke producten?

Er wordt zoveel mogelijk met biologische natuur producten zonder conservering gewerkt, hiernaast gebruiken we geen plastic maar herbruikbare materialen zo proberen wij milieuvriendelijk te werken.

Zit er borg op een plank?

Ja, er zit 20 euro borg op onze Planken, na het ophalen of inleveren kunt u deze via een betaalverzoek retour vragen.

Wat is het verschil tussen de Planken?

We hebben verschillende planken, alle plank en worden ruim belegd met meerdere soorten luxe harde en zachte kazen, diverse soorten luxe gedroogde Italiaanse/Spaanse hammen en worsten, aangevuld met verse seizoen producten. 

De luxe plank is belegd met dezelfde producten als de ronde basis plank echter uitgebreid met smeersels en tapas. De ultra luxe plank de s/m/l is daarnaast ook extra voorzien van visproducten zoals gamba’s tonijnsalade en zalm . De Visplank is voorzien van alleen vis. De Mannenplank is voorzien van alleen vlees. De Kaasplank is voorzien van alleen kaas.

BROOD bij de grotere (s/m/l) planken bourgondische oer-bollen1 wit en 1 bruin inclusief 1 kruiden stokbrood.

BROOD bij de Ronde planken en de xs plank geleverd met 1 kruidenstokbrood, extra brood is bij te bestellen.

AFMETINGEN

Wij werken met verschillende afmetingen van 20 cm tot 1.20 cm een makkelijke rekensom is hierbij 10 cm per persoon te rekenen voor het nuttigen van de plank.

Onze planken kunnen afwisselen per seizoen omdat we met verse natuurproducten en seizoen producten werken dit maakt dat elke plank uniek is.