Over ons

Pagina bekijken

Benno & Ilona

Bourgondische Planken

Bourgondische Planken Enschede is een catering bedrijf met als achtergrond 30 jaar restaurant ervaring. We zijn gecertificeerd HACCP/ SVH en werken volgens de richtlijnen van de RIVM. Gevestigd in Enschede zijn wij een bedrijf die in eerste instantie puur uit hobby is ontstaan in het jaar 2015 voor relaties en vrienden. Op aandringen van vrienden en mede door de vele vraag en positieve reacties, is er besloten Bourgondische Borrelplanken vanaf januari 2020 ook aan te bieden aan particulieren en bedrijven. Onze catering organisatie verzorgt exclusieve unieke restaurant-waardige versbereide borrelplanken maar ook versbereide Borrelboxen voor bedrijven en particulieren of gewoon voor een vriend of vriendin met daarnaast optioneel bij te bestellen wijnpakketten voor het complete plaatje ook nog eens aan huis bezorgd.

De kracht van deze heerlijke Bourgondische Planken vol lekkernijen is de exclusieve ‘gezellige’ opmaak, de prijs/kwaliteit verhouding en de persoonlijke service die u van ons krijgt. Onze versbereide Borrelplanken zijn een lust voor het oog, kwalitatief hoogwaardig, toegankelijk voor iedereen en zijn altijd inclusief versgebakken brood.

Bourgondische Planken is hiermee het adres voor de mooiste en lekkerste borrelplanken van Enschede.

Wij bezorgen gezelligheid & borrelplanken aan huis!

Een Bourgondische Borrelplank (met eventueel een High Wine) is een extra beleving voor gezellige avonden met vrienden of familie.

Doordat veel van onze producten afkomstig zijn uit Italië en Spanje haal je met een borrelplank van Bourgondische Planken Enschede een stukje vakantie in eigen huis. Omdat wij zelf Bourgondiërs zijn en veel interesse hebben in goede wijnen, kunnen wij zorgvuldig geselecteerde Wijnpakketten leveren voor de startende wijnontdekker of zelfs gevorderde wijnkenner, geheel afgestemd op onze Bourgondische Borrelplanken. Naast onze heerlijke Spaanse hammen hebben wij ook heerlijke homemade Bruschetta’s, die perfect aansluiten op onze borrelplanken en onze zomerwijn pakketten (18+).

Voel je gast in eigen huis!

Onze borrelplanken worden met liefde gemaakt

Bourgondische Planken Enschede is een bedrijf met ruim 30 jaar horeca ervaring. Het is voor ons van belang om een goede service aan te bieden. Mensen positief te verrassen en de lekkerste producten voor te schotelen een Heerlijke proeverij van kleine bites evt. met een bijpassend wijnarrangement.

U kunt wel stellen dat onze passie voor eten, drinken en gezelligheid groot is. Dit is terug te zien in onze Bourgondische Borrelplanken die met veel liefde bereid en gemaakt worden.

Wist u

Dat we gemiddeld een uur besteden aan het maken van uw plank inclusief het vers gebakken brood . Wij hebben het dan over de kleine de borrelplanken terwijl de grotere planken snel een half uur langer kosten. Omdat we beperkt zijn in onze tijd (mede door onze inkoop en bezorgservice) is het advies op tijd uw plank te reserveren, dit voorkomt teleurstellingen.

Onze borrelplanken worden handgemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit maakt elke Bourgondische Borrelplank uniek en zo kunnen wij een steentje bijdragen aan de maatschappij door mensen met een beperking zijn of haar creativiteit en talenten te laten ontdekken.