Zit er borg op een plank?

U betaalt 20 euro borg per plank. Deze borg wordt bij het inleveren van de plank en toebehoren weer teruggegeven via de bank, bij het bezorgen of ophalen van onze Bourgondische borrelplank krijgt u een inventarisatielijst met de in bruikleen geleende materialen en hierbij duidelijke informatie. 

Er is een mogelijkheid om uw eigen borrelplank aan te leveren welke we voor u kunnen beleggen , u dient de borrelplank dan ruim 1 week in het voren af te geven op ons pick-up point , we houden dezelfde formaat/prijzen aan voor het beleggen van uw borrelplank als van onze planken, uiteraard mag u zelf vertellen wat u erop wilt.

Ook een leuk Cadeau idee!

Wordt er gebruik gemaakt van eerlijke producten?

Er wordt zoveel mogelijk met biologische natuur producten zonder conservering gewerkt, hiernaast gebruiken we geen plastic maar herbruikbare materialen zo proberen wij milieuvriendelijk te werken.

Zijn er glutenvrije opties?

Wij proberen zoveel mogelijk glutenvrij te werken, helaas is het niet mogelijk geheel glutenvrij te werken door alle verschillende producten op een plank. Er zullen geen graanproducten zoals bijvoorbeeld toast en brood op de plank liggen. Deze worden ernaast geserveerd met uitzondering van de cozy plank.

Wat is het verschil tussen de planken?

Alle planken worden ruim belegd met meerdere soorten luxe harde en zachte kazen, diverse soorten luxe gedroogde Italiaanse/Spaanse hammen en worsten, aangevuld met verse seizoensproducten. 


Daarnaast worden de grotere (s/m/l) planken geleverd met bourgondische oer-bollen, wit/bruin brood en een kruiden stokbrood met verschillende smeersels. 

Er wordt onderscheidt gemaakt door middel van een basis plank (rond) geleverd met een kruidenstokbrood en de luxe en ultra luxe plank (de grotere planken).  

De luxe plank is belegd met dezelfde producten als de ronde basis plank echter uitgebreid met smeersels en tapas en de ultra luxe plank is daarnaast ook extra voorzien van visproducten zoals gamba’s tonijnsalade, zalm en meer. 

Onze planken kunnen afwisselen per seizoen omdat we met verse natuurproducten en seizoensproducten werken dit maakt dat elke plank uniek is.