Hebben jullie een pick-up point?

Ja, sinds kort hebben wij een pick-up point! Het is mogelijk om je planken af te halen en te retourneren aan de Haaksbergerstraat 312 te Enschede. Je bent tijdens de volgende tijden welkom voor het retourneren van de spullen. 

Maandag13:00 – 17:00 uur
Dinsdag1000 – 17:00 uur
Woensdag10:00 – 17:00 uur
Donderdag10:00 – 17:00 uur
Vrijdag10:00 – 17:00 uur
Zaterdag10:00 – 16:00 uur
Pick-up point openingstijden.

Is er een winkelverkooppunt?

Er is geen winkelverkooppunt. Wij hebben wel een pick-up point.

Bourgondische planken is een opstartend bedrijf er is geen winkelvestiging, wij werken vanuit een professionele keuken er is dan ook geen verkooppunt.

Bij bestelling van een Bourgondische Plank wordt deze aan huis geleverd of u kunt deze ophalen op ons pick-up point aan de Haaksbergerstraat 312 te Enschede.

U dient de borrelplank binnen 3 werkdagen zelf te retourneren bij ons pick-up point, evt kan er tegen onkosten vergoeding de plank weer bij u opgehaald worden. 

Wat zijn de breng- en ophaaltijden van de planken?

Als er besteld is voor de avond ma./ vrijdag, leveren wij tussen 17:00 en 19:00 uur. Indien er een bestelling is voor overdag, wordt de levertijd in goed overleg afgesproken tussen 12:00 en 14:00 uur.(bij speciale dagen of grote drukte kan het zijn dat we alleen via de pick-up werken om zo zoveel mogelijk mensen te helpen.)

Zaterdag en zondag werken wij het liefste (gezien de vele orders) met ons pick-up point, zondags is op afspraak de pick-up geopend van 12.00/12.15 en kunt u binnen deze tijd uw plank op halen. Zaterdag is de bezorging tussen 12.00/14.00 of gaat het via ons pick-up point welke geopend is tot 16.30uur

De planken en toebehoren dienen schoon en leeg van etenswaren te zijn en worden op de eerstvolgende werkdag weer te worden teruggebracht naar ons pick-up point.

Voor het ophalen van onze planken berekenen wij onkosten.

Is er een winkelverkooppunt?

Er is geen winkelverkooppunt. Wij hebben wel een pick-up point.

Bourgondische planken is een opstartend bedrijf. Er is geen winkelvestiging wij werken vanuit een professionele keuken, er is dan ook geen verkooppunt. Bij bestelling van een Bourgondische Plank wordt deze aan huis geleverd, of u kunt deze ophalen op ons pick-up point aan de Haaksbergerstraat 312.

Is de bezorging gratis?

Binnen een straal van 5 km van ons pick up point in de gemeente Enschede worden de planken gratis gebracht ! Buiten Enschede wordt er een onkosten/reiskostenvergoeding gevraagd. Deze reiskostenvergoeding wordt voor u berekend bij de afronding van uw bestelling. Kunt u niet kiezen voor bezorging? Dan valt u buiten het bezorggebied en kunt u de bestelling afhalen op ons pick up point.

U kunt ook via whatsapp (0650501356) contact op nemen om andere mogelijkheden te bespreken.

Partyplanken (4 planken of meer) voor feesten en partijen worden zowel binnen als buiten de gemeente Enschede gratis geleverd.