Kan ik annuleren?

U kunt tot 96 uur van de geplande datum, kosteloos de bestelling annuleren of verzetten. Bij annulering binnen 48 uur van de geplande datum worden er 50% kosten in rekening gebracht.

Bij annulering binnen 24 uur (en er is hiervoor speciaal voor u ingekocht krijgt u geen tegemoetkoming).

Tot wanneer kan er uiterlijk besteld worden?

Zolang de voorraad strekt of tot uiterlijk 48 uur van tevoren kunt een plank bestellen via de website.Tijdens de feestdagen is bestellen via de website uitgesloten. Bestellingen kunnen alleen via de WhatsApp (0650501356) worden geplaatst in het bezorgingsgebied Enschede.

Hoe kan ik bestellen en betalen?

U kunt via onze webshop bestellen, inplannen en betalen via iDEAL. Ook kunt u via de WhatsApp bestellen en betalen via een Tikkie. De betaling is altijd vooraf, de bestelling wordt na de betaling in behandeling genomen. Indien u een terugkerende klant bent, is het ook mogelijk contant af te rekenen.

Tijdens de feestdagen is bestellen via de website uitgesloten.

Bestellingen kunnen dan alleen via de WhatsApp (0650501356) worden geplaatst .

Kerstmiddag/Kerst /Oudjaarsdag/ en Sinterklaasavond werken we vanwege de enorme vraag alleen via het pick up point .

VOL = VOL

Hebben jullie een pick-up point?

Ja, sinds kort hebben wij een pick-up point! Het is mogelijk om je planken af te halen en te retourneren aan de Haaksbergerstraat 312 te Enschede. Je bent tijdens de volgende tijden welkom voor het retourneren van de spullen. 

Maandag13:00 – 17:00 uur
Dinsdag1000 – 17:00 uur
Woensdag10:00 – 17:00 uur
Donderdag10:00 – 17:00 uur
Vrijdag10:00 – 17:00 uur
Zaterdag10:00 – 16:00 uur
Pick-up point openingstijden.

Is er een winkelverkooppunt?

Er is geen winkelverkooppunt. Wij hebben wel een pick-up point.

Bourgondische planken is een opstartend bedrijf er is geen winkelvestiging, wij werken vanuit een professionele keuken er is dan ook geen verkooppunt.

Bij bestelling van een Bourgondische Plank wordt deze aan huis geleverd of u kunt deze ophalen op ons pick-up point aan de Haaksbergerstraat 312 te Enschede.

U dient de borrelplank binnen 3 werkdagen zelf te retourneren bij ons pick-up point, evt kan er tegen onkosten vergoeding de plank weer bij u opgehaald worden. 

Wat zijn de breng- en ophaaltijden van de planken?

Als er besteld is voor de avond ma./ vrijdag, leveren wij tussen 17:00 en 19:00 uur. Indien er een bestelling is voor overdag, wordt de levertijd in goed overleg afgesproken tussen 12:00 en 14:00 uur.(bij speciale dagen of grote drukte kan het zijn dat we alleen via de pick-up werken om zo zoveel mogelijk mensen te helpen.)

Zaterdag en zondag werken wij het liefste (gezien de vele orders) met ons pick-up point, zondags is op afspraak de pick-up geopend van 12.00/12.15 en kunt u binnen deze tijd uw plank op halen. Zaterdag is de bezorging tussen 12.00/14.00 of gaat het via ons pick-up point welke geopend is tot 16.30uur

De planken en toebehoren dienen schoon en leeg van etenswaren te zijn en worden op de eerstvolgende werkdag weer te worden teruggebracht naar ons pick-up point.

Voor het ophalen van onze planken berekenen wij onkosten.

Zit er borg op een plank?

U betaalt 20 euro borg per plank. Deze borg wordt bij het inleveren van de plank en toebehoren weer teruggegeven via de bank, bij het bezorgen of ophalen van onze Bourgondische borrelplank krijgt u een inventarisatielijst met de in bruikleen geleende materialen en hierbij duidelijke informatie. 

Er is een mogelijkheid om uw eigen borrelplank aan te leveren welke we voor u kunnen beleggen , u dient de borrelplank dan ruim 1 week in het voren af te geven op ons pick-up point , we houden dezelfde formaat/prijzen aan voor het beleggen van uw borrelplank als van onze planken, uiteraard mag u zelf vertellen wat u erop wilt.

Ook een leuk Cadeau idee!

Wordt er gebruik gemaakt van eerlijke producten?

Er wordt zoveel mogelijk met biologische natuur producten zonder conservering gewerkt, hiernaast gebruiken we geen plastic maar herbruikbare materialen zo proberen wij milieuvriendelijk te werken.

Zijn er glutenvrije opties?

Wij proberen zoveel mogelijk glutenvrij te werken, helaas is het niet mogelijk geheel glutenvrij te werken door alle verschillende producten op een plank. Er zullen geen graanproducten zoals bijvoorbeeld toast en brood op de plank liggen. Deze worden ernaast geserveerd met uitzondering van de cozy plank.